Ağaç yerine ayağını kesti

Diyarbakır'da görev yaptığı okulun bahçe düzenlemesinde çalışan işçilere yardımcı olmak isteyen müdür yardımcısı motorlu testereyle ayağını kesti.

Haberler Anadolu Ajansı 24.06.2013 - 22:31

Edinilen bilgiye göre, Yenişehir ilçesinde bulunan Diyarbakır Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde müdür yardımcısı olarak görev yapan Aydın Çelik (48), okulun bahçe düzenlemesinde çalınaşan işçilere yardımcı olmak için motorlu testereyle ağaç kesmeye çalışırken, ayağını kesti.

112 Acil Servis ekiplerince Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Çelik'in ilk müdahalesi burada yapıldı.

Çelik, daha sonra Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopterle Adana'da bulunan Özel Ortadoğu Hastanesi'ne sevk edildi.

Özel bir hastaneye sevk edilen Çelik'in ameliyata alındığı öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız