AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhurbaşkanımız, yeni anayasa sürecine sahip çıkılmasını istedi

Ankara'da partisinin milletvekilleriyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ittifak ortağı MHP ile birlikte yürüttüğü yeni anayasa çalışmasına ilişkin konuştu. Toplantı sonrası açıklama yapan Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanımız, yeni anayasa sürecine sahip çıkılmasını istedi" dedi.

Haberler ntv.com.tr 24.06.2021 - 14:29

İlişkili Haberler

Son dakika haberi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin genel merkezinde milletvekilleri toplantısına katıldı.

Basına kapalı toplantı, yaklaşık 3 saat sürdü.

Toplantının ardından kameraların karşısına geçen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın değerlendirmelerine ilişkin açıklama yaptı. 

Erdoğan'ın milletvekilleri toplantısında, yeni anayasa sürecine sahip çıkılmasını istediğini belirten Çelik, ''Cumhurbaşkanımız Türkiye'nin mutlak suretle sivil bir anayasaya sahip olması gerektiğinin ve gelecek nesillere bir miras olarak bırakılması noktasında değerlendirme yaptı'' dedi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız