Akdoğan muhalefete: Treni kaçırdılar

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, koalisyon görüşmeleri üzerinden muhalefete yüklendi ve "İktidar ortağı olma şansını tepenler treni kaçırdı" ifadesini kullandı.

Haberler Anadolu Ajansı 02.11.2015 - 15:44 Son Güncelleme : 02.11.2015 - 15:53

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "İktidar ortağı olma şansını tepenler treni kaçırdı" dedi.

Akdoğan, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

"AK Parti, ANAP gibi çöküş dönemine girdi' diyenler, AK Parti'nin muhteşem geri dönüşünü anlamaya çalışmalı" değerlendirmesinde bulunan Akdoğan, AK Parti'nin, milletin gelecek umudu olduğunu belirtti.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "İktidar ortağı olma şansını tepenler treni kaçırdı. 'Seçmen koalisyon istiyor' tezi de çöktü. Millet istikrar için güçlü iktidarı seçti. 7 Haziran ve 1 Kasım seçim sonuçlarını birlikte değerlendirerek, oy veren ve vermeyen vatandaşlarımızı doğru anlamaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Ardından AK Parti Genel Merkezi önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan Akdoğan, "Seçmenle empati yapması gereken tek parti AK Parti değil. Bütün partiler sonuçlardan ders çıkarmalı. Milletimiz güven ve istikrarı tercih etti" değerlendirmesini yaptı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız