Alkollü maganda polise ateş ederek kaçtı

Antalya'da alkol aldıktan sonra pompalı tüfekle rastgele çevreye ateş açan Saffet T., kendisine müdahale etmek isteyen polise ekiplerine de ateş ederek kaçtı.

Haberler DHA 03.05.2016 - 06:55 Son Güncelleme : 03.05.2016 - 06:57

Arşiv

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yeşildere Mahallesi 1168. Sokak'taki tek katkı müstakil evde oturan Saffet T., iddiaya göre alkol aldıktan sonra saat 20.00 sıralarında pompalı tüfekle sokakta rastgele etrafa ateş açtı.

Olayı görenler, polise durumu haber verdi. Kısa sürede gelen polis ekipleri, Saffet T.'ye silahını bırakıp teslim olmasını söyledi.


"Sıkıysa gelin yakalayın" diye tehditler savuran Saffet T., tüfekle polis ekiplerine de ateş ederek kaçtı.

Kimsenin vurulmadığı olayda, bölgeye çok sayıda polis ve özel hareket ekibi sevk edildi.

Bölgeyi ablukaya alan ekipler, Saffet T.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Ancak sokaklarda aydınlatma olmaması nedeniyle Saffet T. karanlıktan faydalanarak kaçmayı başardı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız