Amcaoğulları park kavgasında birbirini vurdu

Rize'nin Ardeşen ilçesinde, park halindeki aracın yolu kapattığı gerekçesiyle çıkan kavgada, birbirlerine ateş açan iki kişi hayatını kaybetti.

Haberler Anadolu Ajansı 02.06.2010 - 13:45

Ardeşen ilçesinin Doğanay köyünde daha önce aralarında araziden yol geçirme ve park yeri nedeniyle husumet bulunan 50 yaşındaki Mevlüt Önçırak ile amcasının oğlu 21 yaşındaki Cesur Önçırak, evlerinin yakınında yol kenarında park halinde bulunan otomobilin araçların geçişini engellediği gerekçesiyle tartıştı.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Mevlüt ve Cesur Önçırak, tabancayla karşılıklı birbirlerine ateş etti. Mevlüt Önçırak karnından, Cesur Önçırak ise göğsünden ağır yaralandı.

Yakınları tarafından Ardeşen Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Jandarma ekipleri, olayın daha da büyümemesi için köyde güvenlik önlemi aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız