Antalya'da 7 gün önce evden ayrılan Eylül'den haber alınamıyor

Antalya'da 7 gün önce evden arkadaşına gittiğini söylerek ayrılan 14 yaşındaki Eylül'den haber alınamıyor. Acılı baba, Eylül'ün arkadaşı ile iletişim kurduğunda polise gideceklerini belirttiğini ancak Eylül'ün arkadaşından 'sizin için iyi olmaz' yanıtı aldığını öne sürdü. Anne ise, kızının bir şeyden korktuğunu ama nedenini bilmediğini kendilerine söylemediğini ifade etti.

Haberler DHA 01.12.2020 - 11:22

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde 7 gün önce evden ayrılan 14 yaşındaki Eylül Yılmaz her yerde aranıyor...

Olay ilçeye bağlı Ulus Mahallesi'nde meydana geldi.

25 Kasım'da evden arkadaşına gittiğini belirterek çıkan, Bilal ve Sermin Yılmaz çiftinin kızı bir eve daha dönmedi.

Aynı gece Eylül, ağabeyi Burak'a sosyal medyadan 'Ben ablamdayım. Beni merak etmeyin' diye mesaj attı. Eylül Yılmaz'dan bugünden sonra haber alınamadı. Aile, kızları Eylül'ün bulunması için polise başvurdu. Bilal ve Sermin Yılmaz çifti, 7 gündür haber alamadıkları kızlarının bulunmasını istiyor.

'POLİSE GİDERSENİZ SİZİN İÇİ İYİ OLMAZ'

Kızının arkadaşlarına ulaştığını söyleyen Baba Bilal Yılmaz (50), “Kız arkadaşı ilk olarak yanında olmadığını söyledi. Eylül aynı arkadaşını arayarak 'Annem, babam beni sorarsa Dokuma Park'ta olduğumu söyleyin' demiş. Bir saat sonra kız arkadaşı bizi aradı. Biz polise gideceğimizi söyledik. Arkadaşı 'Polise giderseniz sizin için iyi olmaz' dedi. Polise gittik'' dedi.

'ABLASI KİM BİLMİYORUZ'

Kızlarının bir an önce bulunmasını istediklerini belirten acılı baba, ''Kızım evden gittiği gece ağabeyine sosyal medyadan 'Ben ablamdayım. Beni merak etmeyin' diye mesaj atmış. Ablası kim bilmiyoruz. Biz bir şebeke olduğundan şüpheleniyoruz" diye konuştu.

'BİR ŞEYDEN KORKUYORDU AMA NEDENİNİ BİLMİYORUM'

Gözü yaşlı anne Sermin Yılmaz (49), “Kızımın bizimle herhangi bir sorunu yoktu. Kızım kendinde gitme direnci vardı, söz dinlemiyordu. Bir şeyden korkuyordu ama nedenini bilmiyorum. Biz soruyorduk ama bize bir şey söylemiyordu. 3 gün arayla sürekli 'Canım sıkılıyor, arkadaşıma gideceğim' diyordu. Evden kaçtığı gün de benim yanıma geldi. Arkadaşına gideceğini söyledi, ben de izin vermedim. Sonra bir şekilde kaçtı" şeklinde konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız