Antalya'da yağmur duası

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu yaklaşık 750 kişi, yeterli yağış olmaması nedeniyle yağmur duasına çıktı.

Haberler DHA 20.05.2021 - 17:14

Antalya Korkuteli'ne bağlı Dereköy Mahallesi sakinleri yeterli yağış olmaması nedeniyle toplu olarak yağmur duasına çıktı.

750 KİŞİ KATILDI

Hacsıalan mevkiindeki ağaçlık alanda pandemi kurallarına uyularak gerçekleşen duaya Korkuteli Ziraat Odası Başkanı Musa Fikri Büyükçetin, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

İmamın kıldırdığı namazın ardından aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 750 mahalle sakini, yağmur duası yaptı.

''UZUN ZAMANDIR YAĞMUR YAĞMIYOR''

Korkuteli Ziraat Odası Başkanı Musa Fikri Büyükçetin, "Korkuteli'nin 58 mahallesinde kurak bir mevsim yaşıyoruz, uzun zamandır yağmur yağmıyor. Ekinlerimizin suya ihtiyacı var. Bu sebeple çiftçilerimiz ve vatandaşlarımızla yağmur duasına çıktık" dedi.

''İNŞALLAH DUALARIMIZ KABUL OLUR''

Dereköy Mahalle Muhtarı Taner Yaşa da bölgede uzun süredir yağmur yağmadığını, çok kurak bir mevsim geçirdiklerini belirterek, "Köy halkımızla yağmur duasına çıktık. İnşallah dualarımız kabul olur ve yağmur yağar" diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız