Atatürk Havalimanı'nda köpek vakası

Atatürk Havalimanı'nda dün sabah piste çıkarak 3 uçağın pas geçmesine neden olan köpekler, akşam saatlerinde yine ortaya çıktı.

Haberler DHA 24.04.2015 - 00:39

Önceki gün akşam saatlerinde kalkış için taksi yolunda ilerleyen bir pilot 3 köpeği görünce, iniş için alçalmaya başlayan 2 uçak pisti pas geçmek zorunda kaldı. 

Edinilen bilgiye göre, önceki gün akşam Atatürk Havalimanı'ndan kalkış için hazırlanan bir uçağın pilotu, taksi yolu üzerinde gezen 3 köpek gördü. Uçağın kaptan pilotu, durumu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'ne bildirdi. Kule personeli de itfaiye ekiplerine durumu bildirerek, taksi yolundaki köpeklerin çıkarılmasını istedi. 

Bu sırada iniş için sıra bekleyen Türk Hava Yolları'nın Ercan-İstanbul ve Ljubljana-İstanbul seferini yapan 2 yolcu uçağı, tedbir amaçlı olarak pisti pas geçmek zorunda kaldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız