Devlet Bahçeli: Avrupa ülkelerini korku saldı

MHP lideri Bahçeli, Hollanda ile yaşanan diplomatik krize ilişkin "Bazı ülkeler Türkiye'nin sistem değiştirmesinden ürktü" dedi.

Haberler NTV Haber 13.03.2017 - 17:09

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, diplomatik krizin yaşandığı Hollanda’yı sert sözlerle eleştirdi.

16 Nisan referandumuna atıfta bulunan Bahçeli, "Hadi, CHP, HDP, FETÖ, PKK itiraz ediyor da Avrupa ülkelerine ne oluyor" dedi.

Bahçeli, "Bazı ülkeler Türkiye'nin sistem değiştirmesinden ürktü. Avrupa ülkelerini korku saldı" dedi.

MHP Lideri, Türkiye’de yaşanacak sistem değişikliğinin Avrupa’nın demokratikleşmesinde teşvik edici rol oynacağını söyledi.

Bahçeli, “İnanarak söylüyorum, dünyaya ve Avrupa’ya bir evet yetecek, Türkiye evetle yenilmezliğe yükselecektir” mesajını paylaştı.

16 Nisan’da Türkiye’de hükümet sisteminin değişeceğini dile getiren Bahçeli, “Avrupa’da ise rejim değişikliğinin ilk adımı atılacaktır” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız