Bakan Yıldız’a üniversitede protesto

Erciyes Üniversitesi’ne giden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bir grup öğrenci tarafından protesto edildi.

Haberler 09.12.2011 - 16:00

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Erciyes Üniversitesi’nde bir konuşma yaptı.

Taner Yıldız, “Beyin göçünü de tersine çevirmeliyiz. Üniversitelerimizin, sanayi ile ilgili uygulamaları yapmalarını destekliyoruz. Ülkemizi daha iyiye götürmek için geleceğimizi gençlere emanet ediyoruz" dedi.

Törenin ardından cuma namazı için camiye gitmek için yürüyen Bakan Yıldız, bir grup öğrencinin protestosuyla karşılaştı.

Öğrenciler “Türkiye Gençlik Birliği'nin askerleriyiz”, “İşbirlikçi AKP defol”, “Silivri'ye selam olsun, direnişe devam” ve “Mustafa Kemal'in askerleriyiz” sloganı attı.

Çevik Kuvvet ekipleri protestocuları bakanın yanına yaklaştırmadı. Ekiplerin slogan atan öğrencilerinin ağızlarını kapatması dikkat çekti.

Gözaltına alınan 8 öğrenci için Kabahatler Kanunu'na göre işlem yapıldı. Öğrenciler daha sonra serbest bırakıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız