Balıkesir'de 'Bitcoin Safiye' mağdurunun intihar ettiği iddiası

Balıkesir'de evli ve 3 çocuk babası bir kişinin evinde intihar etme sebebi olarak 'Bitcoin Safiye' olarak bilinen Safiye Gökçe Yüce'nin 200 bin lira dolandırması öne sürülüyor.

Haberler NTV Haber 23.11.2019 - 09:28

Bitcoin Safiye

'Bitcoin Safiye' lakabıyla bilinen ve kısa süre önce tutuklanan Safiye Gökçe Yüce tarafından dolandırıldığı öne sürülen bir kişi evinde ölü bulundu.

Balıkesir'de yaşayan 40 yaşındaki Alper K., evli ve 3 çocuk babasıydı. İddiaya göre bir süre önce, kendisini ekonomist olarak tanıtan Safiye Gökçe Yüce'ye yatırım amacıyla para verdi. Ancak Yüce'nin dolandırıcı olduğu ortaya çıktı. 200 bin lira parasını geri alamayınca bunaıma girdiği öne sürülen Alper K., evinde tabancayla vurulmuş halde bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız