Banksy bu kez Simpsonlar’a sızdı

Dizinin açılış bölümünün Banksy yönetti, ortalık karıştı.

Haberler 12.10.2010 - 13:56

ABD’de geçtiğimiz Pazar akşamı 'The Simpsons' adlı çizgi-dizinin yeni bölümünü izlemek için ekran başına geçenleri bir sürpriz bekliyordu.

İlişkili Haberler


Dizinin açılış bölümünün yönetmenliğini dünyaca ünlü aykırı sokak sanatçısı Banksy yapmıştı.

Dizi sevimli bir girişle başladı, ancak karanlık bir gelişmeyle devam etti. Simpsonlar’da çocuk işçi çalıştırılmasından hayvan haklarına tecavüze kadar pek çok sorun trajikomik bir dille eleştiriliyordu.

Bu Simpsonlar'ın 22 sezonluk tarihinde bir ilkti... Zaman zaman Kore’nin animasyon stüdyolarıyla çalışan dizi yapımcıları topa tutuluyordu. Çocukların zehirli kimyasallarla istihdam edildiği merdiven altı fabrika görüntüleri ve talaş makinasına kedi olarak girip Bart Simpsons kuklası olarak çıkmasını gösteren görüntüler izleyicileri rahatsız etti.

BBC'nin haberine göre, bu açılış dizi ekibinin çalışmalarını aksattı. Animasyon departmanı,  yönetimi diziden ayrılmakla tehdit etti. Baş yapımcı Al Jean'in ise bütün bu olanlara şakayla karışık tepki verdi: "Taşerona iş yaptırırsanız elinize geçecek ürün de böyle olur!"

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız