Başsavcı: Doğrusu neyse yapacağız

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Boyrazoğlu, ilk etapta Deniz Feneri iddianamesinin tercümesinin yapılacağını belirterek, ''Doğru neyse onu yapacağımızdan emin olmanızı istiyoruz'' dedi.

Haberler 24.02.2009 - 11:05

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Boyrazoğlu, Başsavcılığa gelen Deniz Feneri dava dosyasıyla ilgili yaptığı açıklamada, Almanca yazılmış iddianame ve karar örnekleri bulunduğunu kaydederek, 3 bin sayfa ve 3 klasörden oluşan evrakın Türkçe tercümesinin, Mart ayı içerisinde sonuçlanacağını söyledi.

Tercümenin, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığında yaptırılacağını ve çevirinin tamamlanmasının ardından gereğinin yapılacağını ifade eden Boyrazoğlu, ''Doğru neyse onu yapacağımızdan emin olmanızı istiyoruz. İlgili savcı arkadaşlar, yetenekleri ispat edilmiş, tercümede uzman olan kişileri çağırıp kendilerine bir oda tahsis edecek. Tercümeler burada yapılacak. Konu artık Türkiye gündemine oturduğu için bu hassasiyeti makul görmeniz lazım'' diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız