Kılıçdaroğlu: Bedel ödenecekse biz ödeyeceğiz

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, başkanlık sistemi tartışmalarına değimdiği konuşmasında, "Bizim kanımızı akıtmadan amacına ulaşamayacak" sözlerini tekrarladı.

Haberler DHA 30.05.2016 - 07:57 Son Güncelleme : 30.05.2016 - 07:58

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" etkinliğine katıldı.

Kılıçdaroğlu, yaklaşık bin beş yüz kişilik salonu dolduran ve gençlerin çoğunlukta olduğu etkinlikte, "Başbakan Kemal" tezahüratları eşliğinde kürsüye çıktı.

Konuşmasında başkanlık sistemi tartışmalarına değinen Kılıçdaroğlu, "O da sanıyor ki 'ben böyle dedim başkan olacağım.’ Bizim bedenimizi çiğnemeden, bizim kanımızı akıtmadan, bizi yok etmeden amacına ulaşamayacaktır" dedi.

Demokrasinin kolay kazanılamayacağını ve bedel ödenmeden demokrasi gelmeyeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bedel ödenecekse, o bedeli sokaktaki vatandaşa ödetmeyeceğiz. O bedeli gerekirse, CHP milletvekilleri olarak başta genel başkan ben ödemeye hazır olacağız" şeklinde konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız