İstanbul'da belediye otobüsünde taciz iddiası: 1 yaralı

Belediye otobüsünde bir kadına tacizde bulunduğu iddia edilen iki kişi ile yolcular arasında arbede çıktı. Olayda yolculardan biri tacizci olduğu iddia edilen kişiler tarafından bıçak ve tornavida ile yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 22.06.2018 - 12:13 Son Güncelleme : 22.06.2018 - 12:18

İstanbul'da belediye otobüsünde bir kadının tacize uğradığı iddiasıyla çıkan arbedede, bir yolcu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Alemdağ-Kadıköy arasında çalışan E.Ö. idaresindeki toplu taşıma otobüsünde bir kadın yolcu, 2 kişi tarafından tacize uğradığı gerekçesiyle tepki gösterdi.

Bunun üzerine otobüsteki diğer yolcular, bu iki kişiye müdahale etti. Sürücü, otobüsü Atatürk Mahallesi Dudullu Caddesi Uydukent durağında durdurdu.

Otobüsten inen yolcularla aralarında arbede yaşanan tacizde bulunduğu iddia edilen kişiler, yanlarında taşıdıkları bıçak ve tornavidayla F.Y'yi (20) yaralayarak kaçtı.

Tacize uğradığı iddia edilen kadın ise olay yerinden uzaklaştı.

Yaralı F.Y. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, olay yerinde inceleme yapan polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız