Beratcan'ın annesi serbest

İstanbul Kartal'da öldürülen 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün annesi ikinci kez serbest bırakıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 31.03.2016 - 15:44 Son Güncelleme : 31.03.2016 - 16:07

Beratcan'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında dün gece yeniden gözaltına alınan anne Türkan Karakütük, emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi.

Burada, nöbetçi Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan Türkan Karakütük'ün, adli kontrol hükümleri kapsamında serbest bırakılmasına karar verildi.

Anne Karakütük'ün, Bakırköy Kadın Sığınma Evi'ne yerleştirilmesine karar veren Sulh Ceza Hakimliği, burayı terketmemesine ve yurtdışına çıkışının yasaklanmasına da hükmetti.

Kartal'da ilkokul öğrencisi Beratcan'ın, 9 Mart'ta okuldan çıktıktan sonra eve dönmemesi üzerine, ailesi polise kayıp müracaatında bulunmuş ve arama çalışması başlatılmıştı. Beratcan'ın cesedi, 23 Mart'ta Tuzla Tepeören'deki ormanlık alanda bulunmuştu.

Beratcan'ın ölümüne ilişkin aranan servis şoförü Ersin Kaşıkçı, Gaziosmanpaşa'da düzenlenen operasyonla yakalanmış, Ersin Kaşıkçı'nın emniyetteki ifadeleri doğrultusunda, Beratcan'ın annesi de gözaltına alınmıştı.

Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliği de Ersin Kaşıkçı'nın tutuklanmasına, Beratcan'ın annesinin ise serbest bırakılmasına karar vermişti. Soruşturmayı yürüten savcılık, annesinin serbest bırakılmasına itiraz etmişti.

İtirazın kabul edilmesinin ardından Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği'nce hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasına hükmedilen Beratcan'ın annesi, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince tekrar gözaltına alınmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız