Bodrum’da yılbaşı hareketliliği başladı | Gecelik fiyatlar 1000 liradan başlıyor

Muğla’nın turizm merkezi ilçelerinden Bodrum’da yeni yıl hareketliliği başladı. Bodrum’da yeni yıl, otellerde ve meydanlarda yapılacak konser ve etkinliklerle kutlanacak. İlçedeki otellerde doluluk oranları şimdiden yüzde 40’ın üzerine çıktı.

Haberler DHA 15.12.2023 - 11:01

Dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Bodrum’da, 2024 yılbaşı heyecanı başladı.

Bodrum Belediyesi tarafından 2024 yılı kutlamaları kapsamında Turgutreis, Yalıkavak ve Bodrum Belediye Meydanı’nda konserler düzenlenecek ve 31 Aralık’ta meydanlarda ünlü isimler sahneye çıkacak.

Otel ve restoranlar da yılbaşına özel programlar hazırladı. Konaklama paketleri oluşturan oteller ayrıca içinde yılbaşı galasının da olduğu özel paketlerle konuklarını ağırlayacak.
Bodrum sokakları, yeni yıla hazırlanıyor
Soğuk meze, ara sıcak, sıcak ve limitli içecekten oluşan menü, yılbaşı eğlencesi ve konaklama için kişi başı fiyatlar 3 bin liradan başlıyor.

Yılbaşında, yarımada genelinde birçok noktada sahne performanslarının olacağını söyleyen Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, otellerdeki doluluk oranının yüzde 40’ın üzerine çıktığını söyledi.

Otellerde oda kahvaltı kişi başı fiyatın 1000 liradan başladığını söyleyen Dengiz, “Konserler ve etkinlikler ayrıca fiyatlandırılmaktadır. Bunlar ise içerisinde gala yemeği ve konser olduğu zaman kişi başı 3 bin liradan başlıyor. İçeriğine göre bu fiyatlar daha da artıyor.” dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız