Boğazda can pazarı

Üsküdar'da denize düşen kişiyi iskeledeki görevli ve bir polis son anda kurtarmayı başardı.

Haberler 26.04.2011 - 07:27

İstanbul Üsküdar'daki Eminönü-Karaköy Özel Turyol İskelesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Cemal Dilsizoğlu, gece saat 02.20 sıralarında bir ses duyduğunu söyleyerek arkadaşlarını yanına çağırdı.

İskelede arama yapan güvenlik görevlileri, denizde bir kişinin çırpındığını gördü. Polis ve itfaiye arandı, yardım beklerken denizdeki kişi gözden kayboldu.

Bunun üzerine Cemal Dilsizoğlu denize atlayarak, dibe çöken kişiyi su yüzüne çıkardı. Olay yerine gelen polis ekibinden bir memur da Dilsizoğlu'na yardım için denize atladı.

Suyun üstünde tutulan 45 yaşındaki Mustafa Cücük'ü denizden çıkartmak kolay olmadı. Bir itfaiye erinin de yardımıyla Mustafa Cücük beline bağlanan bir iple kıyıya çıkarıldı.

Hastaneye kaldırılan Cücük'ün tedavisi sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız