'Bu İkiliye Dikkat' NTV Radyo'da

NTV Radyo'da yeni bir sinema programı başlıyor. 'Bu İkiliye Dikkat' sinemayı sadece beyazperdede değil, hayatın her aşamasında yaşamayı seven bir program.

Haberler 18.12.2013 - 11:45

Emrah Kolukısa ve Yekta Kopan’ın hazırlayıp sunduğu 'Bu İkiliye Dikkat' bir sinema programı. Ama sinemayı sadece beyazperdede değil, hayatın her aşamasında yaşamayı seven bir program.

İnternet ortamından basılı dergilere, kitaplardan kulis haberlerine, sinema dünyasının konuşulmayanlarını konuşmak isteyen programda, Emrah Kolukısa ve Yekta Kopan haftanın filmleri, sinema tarihinden sayfalar, sinema üstüne okumalar, sinema kitaplığı, güncel haberler, söyleşiler, televizyon dizileri, DVD önerileri üstüne konuşacak.

'Bu İkiliye Dikkat' her Perşembe saat 12.10'da NTV Radyo'da!

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız