Bülent Tezcan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın silahlı İHA tartışması nedeniyle CHP'ye yönelttiği eleştirilere, ana muhalefet partisinin sözcüsü Bülent Tezcan, yazılı bir açıklama ile yanıt verdi.

Haberler NTV Haber 13.09.2017 - 19:28

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bu milletin evlatlarını şehit edenleri savundunuz" açıklamasının iftira olduğunu belirten CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, "Erdoğan, terörle mücadele siyaseti değil terörden yararlanma siyaseti peşindedir" dedi.

Cumhurbaşkanı, CHP liderinin "terörü 4 yılda bitiririz" açıklaması için "lafla peynir gemisi yürümez" ifadesini kullanmıştı. CHP Sözcüsü Tezcan o eleştiriye de yanıt verdi. Tezcan, "Kendisine güveniyorsa ki biz genel başkanımıza güveniyoruz, çıkar karşısına televizyonda tartışırlar, milletimiz kim haklı, kim değil öğrenmiş olur" ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız