Bursa’da HEPAR-BDP gerginliği

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde HEPAR'lılar ile BDP'liler arasında kavga çıktı. Olayda 2 kişi yaralanırken, çok sayıda kişi de gözaltına alındı.

Haberler 06.06.2011 - 09:27

Yenişehir ilçesinde Atatürk Anıtı önünde karşılaşan HEPAR'lı gençler ile BDP'liler arasında siyasi içerikli sözlü atışma başladı.

İlerleyen dakikalarda aradaki gerginliğin büyümesi üzerine çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili çok sayıda kişi gözaltına alındı. Polisin aldığı yoğun güvenlik önlemiyle ilçedeki gerginlik, yatıştırıldı.

Öte yandan, İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz ve jandarma yetkilileri Yenişehir'e gelerek olayla ilgili bilgi aldı.

Yetkililer, olaylar yatışmaya başladığı dakikalarda BDP'lilerin oturduğu mahallede bulunan kahvehanenin camlarının kırıldığını, bu olayda yaralanan olmadığını belirtti.

Not: Anadolu Ajansı'nın geçtiği metninde, BDP yerine DTP yazılmıştır. Bu, daha sonra düzeltilmiştir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız