Büyük Marmaris yangının yıldönümünde Marmaris yine orman yangını ile uyandı

2021 yılında 29 Temmuz’da Marmaris’te başlayan ve ardından Muğla’nın 8 ilçesinde etkili olan orman yangınında 60 bin hektar orman ve tarım arazisinin yandığı yangının yıldönümü sabahında Marmarisliler yine orman yangını ile uyandı. Yangın, havadan ve karadan müdahale ile söndürüldü.

Haberler İHA 29.07.2023 - 10:23

Muğla’nın Marmaris ilçesinde saban saatlerinde başlayan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahale ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Marmaris Sarıana Mahallesi verici istasyonlarının bulunduğu bölgede saat 06.10’da Sarıana TV vericileri ile atıksu arıtma tesisi arasında kalan noktada yangın çıktı.

5 DÖNÜM ALAN ZARAR GÖRDÜ

Yangına hava ve kara ekipleri sevk edildi. Marmaris’te konuşlu helikopterler yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek yanan sahanın üzerine arka arkaya yaptıkları sorti sonrası kısa sürede kontrol altına aldılar.

Enerji nakil hattında tel kopması sebebiyle çıktığı açıklanan yangında 5 dönüm alan zarar gördü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız