Çakıcı, Erdoğan’a hakaretten ifade verdi

Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde yatan Alaattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla ifade verdi. Çakıcı'nın ifadesinde, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitaben söylediğim sözlerin tamamen arkasındayım" dediği öğrenildi.

Haberler İHA 15.10.2015 - 16:31

Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde yatan Alaattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla, ifadesi alınmak için Tekirdağ Adliyesi'ne getirildi.

Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen Çakıcı, adliyenin arka kısmından içeriye alındı. 1 saat boyunca cumhuriyet savcısına ifade veren Çakıcı'nın ifadesinde, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitaben söylediğim sözlerin tamamen arkasındayım" dediği öğrenildi.

Çakıcı, ifadesinin alınmasının ardından yoğun güvenlik önlemleri altında Tekirdağ F Tipi Cezaevi'ne götürüldü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız