Cami avlusunda köpek saldırısı | Pitbull iki çocuğu yaraladı

Bursa'da cami avlusunda oynayan iki çocuk pitbull cinsi başıboş bir köpeğin saldırısına uğradı. Biri elinden diğeri kasığından yaralanan çocuklar, hastaneye kaldırıldı.

Haberler İHA 24.03.2024 - 10:55

Bursa'da köpek saldırısına uğrayan iki çocuk yaralandı. 

Olay, gece saatlerinde merkez Osmangazi ilçesinde Tekke Camii’nin avlusunda meydana geldi. Teravih namazı sonrası arkadaşlarıyla sohbet eden E.Y. (14) ile A.İ.(13), bir süre sonra caminin avlusuna giderek oyun oynamaya başladı.

Bir süre sonra cami avlusuna gelen pitbull cinsi başıboş köpek, çocuklara saldırdı. Saldırıda E.Y. elinden, A.İ. ise kasığından yaralandı.

Bağırışları duyan mahalleli, köpeği tuğla ve taş atarak korkutmaya çalışsa da pitbull cinsi köpek çocukları bırakmadı.

Bir vatandaş, köpeği arka ayaklarını tutarak çocuklardan ayırdı. Kemer ile başı bağlanan köpek, olay yerinden uzaklaştırılırken yaralılar özel araçlarla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız