Çankaya Köşkü önünde trafik kazası: 1 ölü (Lüks aracın şoförü kayıp)

Başkent’te Çankaya Köşkü'nün 6 numaralı giriş kapısı önünde lüks araç taksiye çarptı. Taksi şoförü Nevzat Çakır, olay yerinde hayatını kaybetti. Çarpan aracın sürücüsü ise kaçtı.

Haberler İHA 14.03.2019 - 03:17

Milyonlarca lira değerindeki Ferrari 458'in şoförü kayıplara karıştı

Ankara’nın Çankaya İlçesi Ziaur Rahman Caddesi’ndeki Çankaya Köşkü’nün 6 numaralı giriş kapısı önünde meydana gelen olayda Ziaur Rahman Caddesi üzerinde Yıldız istikametinde ilerleyen sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen lüks otomobil, aynı cadde de seyir halinde olan Nevzat Çakır’ın kontrolündeki ticari taksiye arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle hızını alamayan lüks araç yolun karşısındaki kaldırıma savrularak yaklaşık 50 metre sonra durabildi.
İhbar üzerine, olay yerine İtfaiye, Polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, taksi şoförü Nevzat Çakır’a olay yerinde ilk müdahaleyi yaparken, polis ekipleri de caddeyi tedbir amaçlı trafiğe kapattı. İki aracın da hurdaya döndüğü kazada, taksi şoförü Nevzat Çakır hayatını kaybetti. Lüks aracın sürücüsü olay yerinden kaçtı

Polis, kazaya ve kaçan sürücüye ilişkin inceleme başlattı .
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız