Cendere’yi yine su bastı

İstanbul’da etkili olan yağış nedeniyle Kağıthane ilçesindeki Cendere Yolu'nu su bastı. Mahsur kalan bir otombili itfaiye ekipleri kurtardı.

Haberler Anadolu Ajansı 13.12.2009 - 12:38

Yağış nedeniyle su altında kalan Cendere Yolu'nu kullanarak Kemerburgaz'dan Kağıthane'ye gitmek isteyen ve ismi öğrenilemeyen bir kişi, aracının içinde mahsur kaldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, iş makinesi yardımıyla aracıyla beraber sürücüyü mahsur kaldığı yerden kurtardı.

Bu arada, söz konusu caddeyi başka sürücülerin kullanmaması için, jandarma ve polis ekiplerince yol, Kağıthane'de Evyap fabrikası önünden, Kemerburgaz'da ise Hamidiye Su tesisleri önüne kadar olan kısmından ulaşıma kapatıldı.

Öte yandan, İSKİ yetkilileri, yağış nedeniyle şu ana kadar kendilerine gelen önemli bir su baskını ihbarının bulunmadığını bildirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız