CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'üçüncü ittifak' açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun açıklamasıyla başlayan üçüncü ittifak tartışmalarını değerlendirdi.

Haberler NTV Haber 16.04.2022 - 00:15

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, üçüncü ittifak düşüncesine saygı duyduğunu ancak herhangi bir yorum yapmasının doğru olmadığını belirtti. Kılıçdaroğlu, 24 Nisan'da gerçekleşecek liderler toplantısında bu konunun da gündeme geleceğini söyledi.

Katıldığı bir programda konuşan Kılıçdaroğlu'na, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nin tepkisine neden olan sözleri de hatırlatıldı. Uysal'ın sözlerinin bazı rahatsızlıklar ortaya çıkardığını belirten Kemal Kılıçdaroğlu, "Gültekin Bey yanlış anlaşıldığını, neyi kastettiğini ortaya koydu. Sorun çözüldü" dedi.

CHP Genel Başkanı, 6 masa ittifakında çatlak iddialarına da yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "İddiaları gülümsüyerek izliyorum. Ortada çatlama yok" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız