Cizre'deki operasyonlarda 1 komiser şehit oldu

PKK'lı teröristlerin bir sivil personeli şehit ettiği saldırının ardından sürdürülen operasyonlarda 1 komiser şehit oldu.

Haberler Anadolu Ajansı 24.11.2015 - 20:22

Arşiv

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, sivil bir personelin şehit edilmesinin ardından PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlarda 1 komiser şehit oldu, 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada, Cizre ilçesi Yafes Mahallesi İpek Yolu üzerinde yapılan yol kontrol noktasına teröristlerce açılan ateş sonucu, Emniyet Müdürlüğünde çalışan kadrolu bir işçinin şehit olduğu anımsatıldı.

Saldırının ardından ilçede gerçekleştirilen operasyonlar sırasında terör örgütü PKK üyelerince açılan ateş sonucu 1 komiserin şehit olduğu ifade edilen açıklamada, 5 teröristin de etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız