CNBC-e Dergi iPad’de

CNBC-e Dergi, özel iPad uygulamasıyla artık hep yanınızda! Güncellenen CNBC-e Dergi uygulaması dergi deneyimine yeni bir boyut katacak.

Haberler 03.03.2011 - 12:17

Camelot haritasında Arthur ile Merlin’in gezdiği yerleri interaktif bir şekilde görmeye ne dersiniz? Peki ya Doctor Who’nun bölümleri hakkında bir yazı okurken fragmanını izleyip, bölüm fotoğraflarına da bakmak hoş olmaz mıydı? CNBC-e Dergi iPad uygulamasıyla artık her şey mümkün.

iTunes Store’dan ücretsiz olarak indirebileceğiniz iPad uygulamasıyla derginiz hep yanınızda olacak. Üstelik iPad versiyonu için hazırlanan özel tasarım ve içeriklerle CNBC-e Dergi daha da zenginleşecek. Ayrıca indirilen sayıları istediğiniz zaman okumak üzere arşivde tutabilecek, beğendiğiniz sayfaları favorilerinize ekleyebileceksiniz.

Güncellenen CNBC-e Dergi uygulamasıyla yeni interaktif öğeleri görüntüleyebilir, dergiyi internete bağlı olmadan da okuyabilirsiniz. Bu özel deneyimi kaçırmayın.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız