CNBC-e dizileri iskambil kağıtlarında

CNBC-e Dergi Mayıs sayısında herkese CNBC-e karakterlerinin süslediği özel iskambil destesini hediye ediyor.

Haberler 29.04.2010 - 10:25

CNBC-e karakterlerinin süslediği özel iskambil destesi CNBC-e Dergi Mayıs sayısıyla herkese hediye. Steven Spielberg ve Tom Hanks imzalı savaş destanı The Pacific’teki gerçek kahramanlar, adım adım Peleliu Muharebesi ve dev prodüksiyon The Pacific hakkında her şey CNBC-e Dergi Mayıs sayısında.

Son sezonu yayınlanan 24’te 8 günde yaşanan 8 şok, Desperate Housewives’ın kamera arkası, Gossip Girl’de sosyetik gençleri canlandıran oyuncuların gerçek yaşam öyküleri, “Hangi Chuck Karakterisin” testi, Kim Kardashian’dan Jodie Foster’a Jennifer Lopez’den Anne Hathaway’e kadar CSI: NY, The Simpsons ve How I Met Your Mother gibi dizilere konuk olacak ünlüler...

Ayın sürpriz konuklarını, özel bölümlerini ve sıradışı anlarını yine CNBC-e Dergi’den takip edeceksiniz. CNBC-e dizi ve filmlerinin yanı sıra e2 programları hakkında merak ettiğiniz her şey Mayıs sayısında.

Cannes Film Festivali, Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, vizyondaki filmler ve raflardaki DVD’ler... Bu ay sinemayı yine FİLM Dergisi'yle takip edeceksiniz. FİLM Dergisi, CNBC-e Dergi ile herkese hediye.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız