Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibinin kazasında şehit sayısı 2'ye yükseldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Şırnak mitinginde eşlik eden koruma ekibinin geçirdiği trafik kazasında, ağır yaralanan bir polis memuru daha kurtarılamayarak şehit oldu.

Haberler İHA, NTV Haber 14.03.2024 - 08:39

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma ekibi dün Şırnak'ta geçirdiği trafik kazasında 1 polis şehit olmuştu. Kazada ağır yaralanan bir polis daha kurtarılmayarak şehit oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Şırnak'ta düzenlediği mitingin ardından Mardin'e gitmek üzere yola çıktı. Erdoğan'a eşlik eden güvenlik ekibi İdil ilçesinde bir karavanla çarpıştı.

Kazada Şırnak İstihbarat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Fırat Der şehit oldu, 1'i ağır 2 polis yaralandı.

ŞEHİT SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Acı haberi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya verdi. Bakan Yerlikaya, Şırnak İstihbarat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru İlker Duran'ın da kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.

Böylece kazada şehit olan polis sayısı 2'ye yükseldi. Diğer polisin tedavisi sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız