Davetlilere 'Oynamayan corona olsun' diyen piyaniste ceza

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sokak düğününde piyanist, davetlilere "Oynamayan corona olsun inşallah" diye seslendi. Bu davet üzerine yaklaşık 30 kişi halay çekti. Hem piyaniste hem de düğün sahibine toplam 6 bin 360 lira ceza kesildi.

Haberler Anadolu Ajansı 26.08.2020 - 15:34 Son Güncelleme : 26.08.2020 - 16:02

Arşiv

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yapılan bir sokak düğününde, yeni tip corona virüs (Covid-19) tedbirlerine uyulmadığı gerekçesiyle iki kişiye para cezası kesildi.

''HADİ HERKES PİSTE, OYNAMAYAN CORONA OLSUN İNŞALLAH''

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçen hafta sonu Kemalpaşa Mahallesi'ndeki düğünde bir piyanistin, "Hadi herkes piste. Oynamayan corona olsun inşallah" diyerek katılanları oyuna davet ettiği iddiası üzerine çalışma başlattı.

30 KİŞİ HALAYA KALKTI, TOPLAM 6 BİN 360 LİRA CEZA KESİLDİ

Davetin ardından yaklaşık 30 kişinin halay çektiği öne sürülen piyanist ile düğün sahibi hakkında toplam 6 bin 360 lira ceza uygulandığı öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız