Dedesinin öldüğü gün üniversite öğrencisinin cesedi bulundu

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Süleyman Macaroğlu evlerinin teras katında ipe asılı halde bulundu. Macaroğlu'nun gün içerisinde dedesinin öldüğü de öğrenildi.

Haberler Anadolu Ajansı 04.01.2016 - 07:54

Muğla Milas'ta, kayınpederinin cenazesinden Emek Mahallesi'ndeki evine dönen baba, oğlu Süleyman Macaroğlu'nu teras katında asılı halde buldu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Macaroğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi.

Üniversite öğrencisi olduğu belirlenen Macaroğlu'nun cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Macaroğlu'nun geçen Temmuz ayında arkadaşı ile sosyal paylaşım sitesinde yaptığı yazışmada "Ya bak en mantıklısı intihar" şeklinde yazdığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız