Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, CHP'den istifa etti

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, sosyal medya hesabından CHP'den istifa ettiğini duyurdu.

Haberler DHA 31.10.2022 - 14:35

CHP Antalya Milletvekili ve eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın biyokimya profesörü olan kızı Aslı Baykal, CHP'den istifa etti.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Sosyal medya hesabından ''Siyasi parti üyeliğiniz sonlandırılmıştır'' yazılı mesajı paylaşan Prof. Dr. Aslı Baykal, "Neden istifa ettiniz?" sorusuna "Gördüğüm lüzum üzerine yazmanız yeterli" cevabını verdi ve daha fazla konuşmak istemediğini söyledi.

YENİ PARTİ KURACAĞI İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Geçen yıl hakkında, ''CHP'nin gidişatından rahatsız olduğu ve yeni parti kuracağı'' iddiaları ortaya atılan Aslı Baykal, bu iddiaları sosyal medya hesabından yalanlamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız