Durak'ın bürokratı Mezarlıklar Müdürlüğü’ne

İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Aytaç Durak’ın yerine Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mustafa Tuncel, ilk iş olarak Durak’a yakın bir bürokratın görev yerini değiştirdi.

Haberler 31.03.2010 - 01:58

Eski MHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, aynı partiden arkadaşı Mustafa Tuncel'le girdiği yolsuzluk tartışması sonrasında İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınmıştı.

Tuncel, 1. Başkan Vekili olarak başkanlık koltuğuna oturmuş, Durak'ın sürekli kullandığı makam odası yerine yeni inşaa edilen belediye binasındaki makam odasını tercih etmişti.

Yeni başkan Mustafa Tuncel'in ilk icraatı da, Durak'a yakın bir bürokratla ilgili oldu. Tuncel, Durak'ın Strateji Geliştirme Daire Başkanı olarak göreve getirdiği Ferat Yüksel'in görev yerini değiştirdi ve Yüksel'i Mezarlıklar Müdürlüğü’nde görevlendirdi.

Öte yandan Tuncel'in, Belediye Başkanı Genel Sekreteri ve bazı üst düzey bürokratlara, emekli olmaları yönünde telkinde bulunduğu iddia edildi.

Tuncel, başkanvekili seçimine kadar Aytaç Durak'ın görevine vekalet edecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.