En iyi 10 'Mad Men' arka arkaya e2'de

IMDB kullanıcıları, televizyonun en iyi dizisi 'Mad Men'in en iyi 10 bölümünü seçti. 'Mad Men' TOP 10 Maratonu, Cumartesi e2'de başlıyor.

Haberler 02.09.2010 - 15:50

Kim olduğunuzun, ne istediğinizin ya da neyi sevdiğinizin hiçbir önemi yok. Her şey elinizdekini nasıl pazarladığınızla alakalı. İşte The Sopranos’un ardından şimdi de Mad Men ile 3 sene üst üste Emmy ödülünü kucaklayan yapımcı ve yazar Matthew Weiner’den gerçeğin nasıl satılabileceğine dair kışkırtıcı bir dram.

Yeni sezon öncesi Mad Men’in son üç sezonundan en iyi 10 bölümünü izlemek isteyenler ekran başına.. Mad Men çılgınlığı Ekim ayında 4. Sezonuyla e2’de devam ediyor.

Son üç yıl üst üste drama ve senaryo dalında Emmy'yi ödülünü ve Altın Küre’yi kazanan fenomen dizi Mad Men, New York'ta geçiyor.

Top 10 Bölüm
Bu akşam Mad Men maratonu 1. Sezon bölümleri ile başlıyor. 1. sezonun Nixon vs. Kennedy adlı 12. bölümünde Pete’in işteki hırsı Don’la karşı karşıya gelmesine sebep oluyor. Ardından çatışan hayatlar, elde edilen yeni fırsatlar ve kaygılandırıcı keşifler 1. sezon finaliyle ekranda.

2. sezon 12. bölümde eski dostlar bir araya geliyor ve büyük sürprizler yaşanıyor. Heyecan ekrana gelecek 2. sezon finaliyle doruk noktasına çıkıyor.

Birinci ve ikinci sezon hatırlatmalarının ardından 3. Sezondan yayınlanacak en beğenilen 6 bölüm bu akşama damga vuracak.

Yayınlanacak bölümler;
1.12 - Nixon vs. Kennedy
1.13 - The Wheel
2.12 - The Mountain King
2.13 - Meditations in an Emergency
3.3 - My Old Kentucky Home
3.6 - Guy Walks Into an Advertising Agency
3.7 - Seven Twenty Three
3.11 - The Gypsy and the Hobo
3.12 - The Grown-Ups
3.13 - Shut the Door. Have a Seat 

Emmy ödülü şerefine Mad Men’in en beğenilen 10 bölümü peş peşe bu Cumartesi akşamı saat 22:00’de e2’de. Heyecanla beklenen 4. sezon ise Ekim’de.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız