Erdoğan: Gayet iyiyim, Pazartesi çalışacağım

Yaklaşık bir hafta önce ameliyat olan Başbakan Erdoğan’ın Pazartesi günü yapılacak Bakanlar Kurulu Toplantısı’na katılması bekleniyor. Erdoğan, ''Gayet iyiyim, en kısa sürede çalışmaya başlayacağız" dedi.

Haberler 01.12.2011 - 13:44

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçirdiği ameliyatın ardından Üsküdar’daki evinde dinleniyor.

Ziyaretçi halen alınmazken, Başbakan Erdoğan ameliyatın etkilerini hızla üzerinden atıyor. Erdoğan’ın hafta sonu da evinde dinleneceği öğrenildi.

Kendisiyle telefonla görüşen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''muhtemelen pazartesi günü Bakanlar Kurulu toplantısıyla çalışmalarına başlamayı düşündüğünü'' belirttiğini aktardı.

Bülent Arınç, Erdoğan'ın ''Gayet iyiyim, en kısa sürede çalışmaya başlayacağız. Muhtemelen pazartesi günü Bakanlar Kurulu toplantısıyla beraber çalışmalara başlamayı düşünüyorum, herkese selamlarımı iletiyorum'' ifadelerini kullandığını kaydetti.

Kendisinin de Erdoğan'a sağlığının iyi olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdiğini, ancak daha fazla dinlenebileceği önerisinde bulunduğunu anlatan Arınç, ''Çalışmalarımızda hiçbir aksaklık bulunmuyor, biraz daha dinlenmede kalmanızı arzu ediyoruz'' dediğini söyledi.

Arınç, Başbakan'ın da ''duruma göre programını tekrar değerlendireceğini, ancak pazartesi günü çalışmalara başlamayı istediğini'' ifade ederek, herkese selamlarını ilettiğini kaydetti.

Başbakan Erdoğan, 26 Kasım Cumartesi günü Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sindirim sistemi ameliyat olmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız