Erzincan-Tunceli Karayolu açıldı

Hafta sonundan bu yanan terör eylemleri nedeniyle kapalı olan Erzincan-Tunceli Karayolu açıldı.

Haberler DHA 05.08.2015 - 19:17

PKK'lıların 6 gün önce 4 TIR ile 1 iş makinesini ateşe verip, bombalı tuzak kurması nedeniyle kapanan Tunceli- Erzincan karayolu tek yönlü olarak ulaşıma açıldı.

Tunceli-Erzincan karayolunu 6 gün önce 35'inci kilometrede kesen PKK'lılar, 4 TIR ile 1 iş makinesini ateşe vererek, karayoluna bombalı tuzaklar kurdu. Tunceli Valiliği, yolun güvenliğin tam sağlanmasının ardından açılacağını açıkladı.

Karayolları ekipleri bugün bölgeye giderek gerekli çalışmaları yaptı. Bir insansız Hava Aracı da (İHA) bölgede uçtu. PKK'lıların yola döşediği 3 ayrı bombalı tuzak kaldırıldı, ekipler yakılan 4 TIR'ı çekiciler yardımıyla yol kenarına çekerek, karayoluna saat 18.00 sıralarında tek şerit olarak trafiğe açtı.

Bu arada yol açma çalışmaları yapılırken, PKK'lıların bulunduğu dağlık bölgeden silah sesleri duyuldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız