Eşe 'Anayasa' uyarısı

TÜSİAD'ın Yeni Anayasa çalışmasına destek veren Cem Boyner, başkanı yani eşini ironik bir şekilde uyardı: Kısa yoldan kesin, altından kalkamazsınız.

Haberler 23.03.2011 - 11:25

TÜSİAD’ın yeni Anayasa hazırlıklarına ilişkin temel ilke ve hedeflerinin açıklandığı insan hakları ve birey odaklı çalışmasına Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner'in çıkışı damga vurdu.

Boyner çalışmanın “Bu özgürlükler, Türkiye’ye uymaz, Türkiye’yi böler” reaksiyonu ile karşılaşacağını belirterek, “Eğer insan hakları, insan onuru Türkiye’nin bölünmesinden, devletten daha önemlidir diyebiliyorsanız doğru yoldayız. Bunu yapamazsanız sayın Başkan bunu kısa yoldan kesin, bu işin altından kalkamazsınız” dedi.

Cem Boyner’in bu sözleri salondaki TÜSİAD üyelerinin önemli bir bölümü tarafından alkışlandı.
İsak Alaton ise yerinden kalkarak Boyner'i kutladı.

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Erkut yücaoğlu, Cem Boyner’in bu sözleri üzerine, eşi TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner’e de esprili bir atıf yaparak karşılık verdi. Yücaoğlu, “Sayın Boyner’e tartışmaya renk kattığı için teşekkür ediyorum. Sayın Başkana da (Ümit Boyner) sabır diliyorum.” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız