Eşini boğarak öldürdü: 'Kuzularıma kıyamadım' diye paylaşım yaptı

Hatay'da 3 çocuk babası bir kişi, tartıştığı eşini eşarpla boğdu. Cinayet sonrası sosyal medyadan "Kuzularıma kıyamadım. Hakkını helal et kızım" paylaşımında bulunan zanlı, bir gün sonra polise teslim oldu.

Haberler DHA 11.11.2021 - 16:20

Hatay'ın Payas ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde dün sabah elektrik ustası Harun Kafalı (43), 3 çocuğu okula gittikten sonra ailevi nedenle tartıştığı eşi Sanem Kafalı'yı (35) eşarpla boğdu.

Daha sonra okula gidip, çocuklarını alan Kafalı, akrabalarının evine bıraktı.

BİR GÜN SONRA TESLİM OLDU

Bu sabah Payas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden Harun Kafalı, teslim oldu.

Eşini öldürdüğünü söyleyen Kafalı'nın evine giden ekipler, Sanem Kafalı'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Kafalı'nın cesedi, otopsi için morga kaldırıldı.

SOSYAL MEDYADAN ''KUZULARIMA KIYAMADIM'' PAYLAŞIMI YAPTI

Polise teslim olmadan önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kuzularıma kıyamadım. Hakkını helal et kızım" yazan Harun Kafalı'nın sorgusu sürüyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız