Eski Milli Savunma Bakanı Ercan Vuralhan'a bıçaklanarak öldürüldü

Eski Milli Savunma Bakanı Mehmet Ercan Vuralhan, İstanbul'da bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet zanlısı, gözaltına alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 18.04.2018 - 16:22 Son Güncelleme : 18.04.2018 - 17:33

Mehmet Ercan Vuralhan (75)

Son dakika haberi! 

İstanbul Sirkeci'deki bir kafede oturan 75 yaşındaki eski Milli Savunma Bakanı Mehmet Ercan Vuralhan, Yüksel K. tarafından henüz bilinmeyen bir nedenle bıçakla yaralandı. 

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Vuralhan, kaldırıldığı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 

Şüpheli Yüksel K, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Zanlı sorgulanmak üzere Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelinin Cinayet Büro Amirliği ekiplerince ifadesinin alınacağı öğrenildi.

MEHMET ERCAN VURALHAN KİMDİR?

Mehmet Ercan Vuralhan, 1987 Genel Seçimlerinde Anavatan Partisi'nden Ankara Milletvekili seçilmiş, 21 Aralık 1987 ile 30 Mart 1989 arasında Milli Savunma Bakanlığı yapmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız