Eski koca dehşeti: 2 ölü, 2 yaralı

Mersin’de bir kişi, eski karısını ve erkek arkadaşı olduğu öne sürülen kişiyi öldürüp, 2 kişiyi de yaralayarak intihar girişiminde bulundu.

Haberler Anadolu Ajansı 25.04.2012 - 16:57

Akdeniz ilçesinde 31 yaşındaki Sertbaş U. boşandığı eski eşiyle görüştüğünü ileri sürdüğü İlhan A'nın (29) Adanalıoğlu Mahallesi'ndeki evine gitti.

Sertbaş U, aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, yanında bulunan tabancayla İlhan A. ile o sırada evde bulunan İlhan A'nın kardeşi Mehmet A. (27) ve annesi Acibe A'ya (52) ateş ederek ağır yaraladı.

Sertbaş U, daha sonra olay yerinden ayrılarak bu kez de tarlada çalıştığı bildirilen eski eşi Alev K'nın yanına giderek, tabancayla öldürüp, aynı silahla başına ateş etti.

Ağır yaralı olarak bulunan Acibe A, oğulları İlhan ve Mehmet A. ile Sertbaş U, 112 Acil Sağlık ekiplerince Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan İlhan A. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız