FETÖ'nün askeri yapılanmasına yönelik soruşturmada 9 tutuklama

Tekirdağ merkezli 15 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında örgütün "asker abisi" olduğu iddia edilen sivil şüphelilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 9 kişi tutuklandı.

Haberler Anadolu Ajansı 21.04.2017 - 18:06

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığınca koordine edilen Cumhuriyet Savcısı Emrah Yıldırım'ın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü çalışmaları sonucu gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Savcılık ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen, aralarında örgütün sözde "asker imamı" olduğunu iddia edilen Y.P'nin de olduğu 9 zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

MAHREM YAPI ÇÖZÜLDÜ

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 5 ay süren çalışmalar sonunda, FETÖ'nün örgüt üyeleri arasında farklı haberleşme yöntemleri deşifre edildi. Operasyonların sürdüğü ve gözaltı sayısının artacağı belirtildi.

Operasyonun sürmesi nedeniyle örgütün haberleşme yöntemleriyle ilgili henüz bir açıklama yapılmazken soruşturmanın süreceği öğrenildi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız