Genetik test isteyen müdür açığa alındı

Öğrenciler için genetik test isteyen okul müdürü açığa alındı.

Haberler 21.02.2012 - 10:02

Milli Eğitim Bakanlığı, Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Aydın hakkında yaptığı açıklamalara ilişkin soruşturma başlattı.

Aydın, dün Erzurum'un Yakutiye ilçesinde Erzurum Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen ''Huzur Toplantısına'' katılmış ve toplantı sırasında söz alarak bazı açıklamalarda bulunmuştu.

Okul Müdürü Aydın'ın konuşmasında ''Tıp ilerledi, emniyette suçluların kanını alıp gen haritası çıkarsınlar. Çocuk doğduktan sonra analizi yapılsın. Vatana, millete, bu ülkeye zararlıysa yürümeden yok edilsin'' ifadeleri üzerine Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti.

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü Aydın hakkında soruşturma yapmak üzere eğitim denetmeni görevlendirdi. Aydın'ın soruşturma sonuçlanıncaya kadar açığa alındığı belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız