Gönül: Oy verin Başbakan'ın hizmet aşkı artsın

Hizmet karşılığı oy isteyen bakanlar Mehmet Ali Şahin ve Murat Başesgioğlu'nun ardından Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül de yaptığı açıklamada, "Oy verirseniz Başbakan'ın hizmet aşkı artar” dedi.

Haberler 03.03.2009 - 15:49

Partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışları nedeniyle İzmir'de bulunan Milli Savunma Bakanı  Vecdi Gönül, Bayraklı'da bazı sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya geldi.

Bakan Gönül, 4 yıl valilik yaptığı İzmir'de göreve başladığında, ilk hizmet getirilen yerlerden birinin Bayraklı olduğunu söyledi.

Hükümetin İzmir'de iki yeri ilçe yaptığını, buraların Karabağlar ve Bayraklı olduğunu hatırlatan Gönül, ''Çünkü buralar özel olarak hizmet alsın istedik. Bu yerlerin seçiminde Sayın Başbakanımızın bizzat inisiyatif kullandığını biliyorum'' diye konuştu.

İzmirlilere seslenen Gönül, “'Eğer yerel yönetimlerde de destek verirseniz, Ankara'daki hizmetlerin paraleli, mahalli idarelerde de gerçekleşir. Bize oy verirseniz Başbakan'ın hizmet aşkı daha da artacaktır” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız