Büyükada'da gözaltına alınan aktivistler İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülecek

Büyükada'da gözaltına alınan  Uluslararası Af Örgütü Türkiye Direktörü'nün da aralarında olduğu 9 şüpheli ile ilgili soruşturmanın Terörle Mücadele tarafından yürütüleceği bildirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 07.07.2017 - 17:53 Son Güncelleme : 07.07.2017 - 17:55

Uluslararası Af Örgütü Türkiye Direktörü İdil Eser
İstanbul Büyükada'da gözaltına alınan 9 şüphelinin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüleceği bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Uluslararası Af Örgütü Türkiye Direktörü İdil Eser ile diğer 8 şüphelinin Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüleceği ve soruşturmanın bundan sonra Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nce sürdürüleceği belirtildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız