"Gürültü yapmayın" dedi bıçaklanarak öldürüldü

Mersin'de gürültü yapan komşusunu uyaran kişi bıçaklanarak öldürüldü.

Haberler DHA 19.12.2017 - 10:54

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde gürültü nedeni ile çıkan kavgada 2 çocuk babası 35 yaşındaki Yunus Kazan bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, Mithatpaşa Mahallesi 2805 Sokakta dün gece geç saatlerde meydana geldi. Mobilyacı  Yunus Kazan, iddiaya göre sokakta gürültü yaparak çevreye rahatsızlık verenleri uyarmak istedi.

Bunun üzerine sokağa çıkan Kazan ile gürültü yapanlar arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü.

Kavgada Kazan, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Çevredekiler tarafından Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kazan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazan’ın acı haberini alarak hastaneye koşan yakınları sinir krizi geçirdi. Kazan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumuna gönderilirken olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı. Polisin soruşturması sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız