Haberal'ın Adli Tıp'a sevkine izin verilmedi

İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü, ani ölüm riski nedeniyle Ergenekon sanığı Prof. Haberal'ın hastaneden çıkartılamayacağı raporu verince sevk gerçekleşmedi.

Haberler NTV Haber 20.12.2010 - 11:42

2. Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından Profesör Mehmet Haberal'ın sağlık durumunun iyi olduğu yönündeki raporun 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ne 1 yıl süreyle gönderilmediği iddiaları üzerine savcılık soruşturma başlatmıştı.

Haberal'a rapor veren doktorların da ifadesine başvurulmuştu. Ardından mahkeme Haberal'ın Adli Tıp Kurumu'na kaldırılarak yeni bir rapor alınması yönünde bir karar aldı.

Haberal'ın bugün Adli Tıp Kurumu'na sevki bekleniyordu. Ancak İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü, cuma gününden beri sağlık durumu daha kötüleşen Haberal'ın ani ölüm riski nedeniyle hastaneden ayrılamayacağı yönünde bir rapor verdi.

Bunun üzerine sevk gerçekleşmedi. Haberal'ın avukatları adli tıp kurumu uzmanlarının hastaneye gelerek gerekli raporu burda hazırlamasını istiyorlar.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız