Hamile eşini korumak isteyen polis, "bıçaklı saldırganı" vurdu

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde hamile eşiyle yürüyen polis, "kendilerine bıçakla saldırmak isteyen" kişiyi tabancayla vurarak öldürdü.

Haberler Anadolu Ajansı 30.09.2015 - 20:44

İddiaya göre, şüpheli Rauf K. (30) elindeki bıçakla, Atatürk Caddesi Ulu Cami önünde 8 aylık hamile eşiyle yürüyen Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli İbrahim T'nin yanına yaklaştı.

Yanlarına yaklaşmaması konusunda Rauf K'yi uyaran İbrahim T, bu kişinin saldırıda bulunmak istemesi üzerine tabancayla ateş ederek şüpheliyi yaraladı.

112 Acil Servis ekiplerince Afşin Devlet Hastanesine götürülen Rauf K, buradaki ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesinde kurtarılamadı.

Saldırganın, akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi.

Bu arada, jandarma ve polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaptı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız