Hulusi Akar'dan Meclis Başkanı İsmail Kahraman'a ziyaret

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı ziyaret etti. Görüşmenin bir nezaket ziyareti olduğu belirtildi.

Haberler Anadolu Ajansı 04.08.2016 - 15:42 Son Güncelleme : 04.08.2016 - 17:37

Arşiv

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı kabul etti.

Kahraman'ın makamında basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık bir saat sürdü. TBMM Başkanı Kahraman, görüşme sonrasında Orgeneral Akar'ı, aracına kadar uğurladı.

İsmail Kahraman, gazetecilerin soruları üzerine, Orgeneral Akar'ın kendisine "Nezaket ziyaretinde bulunduğunu" belirtti.

Gazetecilerin, "Görüşme sürpriz mi oldu?" sorusu üzerine Kahraman, "Niye sürpriz olsun Zaten görüşüyoruz. Öteden beri tanışıyoruz. Sürpriz yok'' karşılığını verdi.

Gazetecilerin "Bir haftada iki defa olunca..." sözlerine Kahraman, "Bir şey yok. Basın, çok iyi imtihan verdiniz. Teşekkür ediyorum" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız